Rugalmasabb és személyre szabottabb öntözési megoldások a Fóliavezérléstől

Az elmúlt négy hónapban intenzív fejlesztési folyamat zajlott a Fóliavezérlés digitális öntözésvezérlő rendszere terén.

Célunk egy okos, hatékony és környezetbarát öntözési megoldás kialakítása volt, melynek eredményeképpen optimalizálható a vízfelhasználás, növelhető a terméshozam, csökkenthető az energiafelhasználás, mérsékelhető a munkaerőhiány és csökkenthető a mezőgazdasági károk mértéke.

Ebben a cikkben összegezzük, hogy milyen szoftveres változások zajlottak a Fóliavezérlés öntözésvezérlő rendszerében.

Grafikus visszajelzés az időzített öntözési körökről:

Bevezettünk egy grafikont a rendszerbe, amely vizuálisan megjeleníti a különféle időzítési módokat. Ezáltal az ügyfelek könnyedén áttekinthetik és beállíthatják az öntözési rendszerüket a saját igényeik szerint, csökkentve ezzel a gazdaság vízfelhasználást.

Szenzor alapú finomhangolás:

A szenzor alapú öntözési logikát továbbfejlesztettük, figyelembe véve az ügyfélektől érkező visszajelzéseket. Küszöbértékeket adtunk hozzá, és lehetővé tettük az időzítő kétfélé választását A és B módra. Ezáltal az ügyfelek könnyen alkalmazkodhadnak az új vezérlőkhöz.

Valós idejű öntözési állapot:

Az öntözési körök aktuális állapotát egy összesítő táblázatban jelenítettük meg, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy valós idejű visszajelzést kapjanak az öntözési folyamatról (éppen locsol-e vagy sem).

Ütköző öntözési sorok kezelése:

Az egyidőben induló öntözéseket érzékelő rendszert lefejlesztettük, és az ütközéseket egy grafikus visszajelzéssel láthatják a felhasználók. Az ütköző öntözési sorok egymást kivárják, ezzel biztosítva, hogy egyszerre csak egy fusson, és megfelelő maradjon a víznyomás.

Külső eszközök integrációja:

Sikeresen integráltuk a rendszert olyan eszközökkel, mint a C/PH/Tápoldat adagoló gépek más gyártóktól. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a már meglévő eszközeiket hatékonyan integrálják a digitális vezérlőrendszerrel.

További fejlesztések felhasználói visszajelzések alapján:

Folyamatban van az öntözési időpontok napokhoz kötése a felhasználói visszajelzések alapján, így az ügyfelek szabadon beállíthatják, hogy a hét mely napjain legyen aktív az öntözés.

További fejlesztés alatt áll egy olyan nézet, ahol az ügyfelek nem csak az öntözési körökhöz rendelhetnek időpontokat, hanem fordítva is. Így minden ügyfél könnyen megtalálhatja a saját preferenciájának megfelelő beállításokat.

Szaktanácsadói rendezvényünkön éles bemutatót tartottunk:

Üvegházi, fóliás és szántóföldi termesztési módokról, az öntözés, a szellőztetés vezérlési lehetőségeiről tartottunk szakmai előadást Kecskeméten. A szaktanácsadóknak meghirdetett délelőtt témája a precíziós gazdálkodással elérhető biztonságosabb termelés, kevesebb víz- és energiafelhasználás megvalósítási lehetőségei voltak.

A rendezvény kimeneteléről és a tapasztalatokról bővebben is írtunk korábban, ide kattintva olvasható.


Összefoglalva:

Ezen újításoknak köszönhetően a Fóliavezérlés digitális öntözésvezérlő rendszere még rugalmasabb és személyre szabottabb lehetőségeket kínál az ügyfelek számára, és hatékonyabban segíti a mezőgazdasági vízgazdálkodás optimalizálását.

Az öntözésvezérlő modulunk már megvásárolható, méghozzá limitált ideig 692.900 Ft + ÁFA kedvezményes, bevezető áron. Bővebb információkért kattints és tudd meg, hogyan tudod optimalizálni a mezőgazdaságod, vagy a fóliasátrad vízfelhasználását.

A Fóliavezérlés öntöző vezérlő modulja minden fóliás és üvegházas gazdaság számára lehetőséget nyújt, hogy a legjobb gondoskodást és vízellátást biztosítsák a növényeknek.

Válassza az innováció útját és lépjen be a hatékony, zöld és kényelmes öntözés világába! Ismerje meg a termék teljes körű funkcióit, és hozza ki a legtöbbet növényeiből a Fóliavezérlés öntöző vezérlő modulja segítségével.

A jövő öntözési megoldásai már most a kezében vannak.


Az öntöző rendszer modul projekt megvalósítását a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatja a Vodafone Digitális Díj program keretében.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás
Megosztás
Email
Nyomtatás

Legutóbbi cikkeink