14 napos díjmentes időszak!

Teszteld az eszközöket saját gazdaságodban, és tapasztald meg, hogyan lehet a Fóliavezérlés moduljaival javítani a termelési hatékonyságot, csökkenteni a termelési költségeket, és előállítani nagyobb mennyiségű és jobb minőségű termést!

Eszközeink a precíziós mezőgazdaság új generációját képviselik, segítségükkel pontosan látjuk a növények állapotát, mikor, mennyi vízre, tápanyagra van szüksége. Ha bármilyen probléma merülne fel a termelés során, az eszközökkel időben be tudunk avatkozni, és nem megy tönkre a növény.

Ügyfelünk története


Palántanevelőjében a vezeték nélküli szenzor hálózat többször is riasztotta a szezon alatt, mert túl magas volt a hőmérséklet, vagy épp túl alacsony, ezzel több millió forintos kárt előztünk meg számára, mert a rendszer a következő frissítésnél jelezte sms-ben a problémát és rögtön cselekedni tudtak, nem órák teltek el, mire valaki észreveszi. A palánták pedig nem károsodtak, tudták folytatni a szezont nyereségesen.

Termékeink

VEZETÉK NÉLKÜLI MÉRŐ MODUL

A modulhoz csatlakoztatott szenzorok segítségével a gazdaságban bárhol és bármikor le tudjuk kérdezni a növények aktuális állapotát.

TÁVVEZÉRELTETŐ SZELLŐZTETŐ MODUL

A szellőztető modullal folyamatosan figyelheted a fóliádban uralkodó aktuális állapotokat.

IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS MODUL

Az időjárás állomás a hét minden napján, a nap 24 órájában közvetít valós idejű adatokat.

ÖNTÖZÉS VEZÉRLŐ MODUL

Az öntöző modul automatizálja a gazdaság vízfelhasználását, ami nagy időt, energiát és vízmegtakarítást jelent a gazdálkodó részéről.

Itt a lehetőség! Ne kerülj te se ilyen embert próbáló helyzetekbe!

Az ingyenes próbaidőszakot ne szalaszd el, mert most egy olyan lehetőség nyílik meg, amellyel ki tudod próbálni a vezeték nélküli szenzorhálózatot, a távvezérelhető szellőztető modult, amely a fóliaház ablakait irányítja és az időjárás állomást, amellyel megismerheted az időjárás alapú vezérlés előnyeit is.

A kitelepítés után 14 napig ingyenes elérhetőséget biztosítunk a kezelői felülethez, melyet szabadon használhatsz, állíthatsz be a gazdaság igényeire, láthatod és elemezheted a mért adatokat! A próbaidőszak alatt is használhatsz minden funkciót.

Csapatunk nemcsak a 14 nap alatt áll a rendelkezésedre, hanem egész évben működik ügyfélszolgálatunk. Ha valami bajt észlelsz, kollégáink azonnal elkezdik a problémát feltárni és javítani. A szoftver folyamatos kiegészítései, frissítései nemcsak a 14 napos próbaidőszakban ingyenesek, hanem a vásárlást követően is, ameddig használod az eszközöket.

Ugye neked sem mindegy, hogy mennyi időt, energiát, pénzt spórolsz meg?

Termékeinkkel olyan átfogó elemzéseket láthatsz a növényeid aktuális állapotáról, mellyel meg tudsz akadályozni egy több millió forintos kárt, növelni tudod bevételeidet a termés minőségének és mennyiségének növekedésével. Kevesebb munkád lesz, több időt tudsz tölteni szeretteiddel.

A 14 napos ingyenes próba időszakkal egy olyan függőség fog kialakulni, amiből csak is előnyöd származik. Az új technológiákkal te is az élvonalba kerülhetsz, megelőzve versenytársaidat. A Fóliavezérlés eszközei hatékony megoldást nyújtanak a bizonytalan termés mennyiségre és minőségre, a kártevők elleni védekezésre, a munkaerőhiányra, az optimalizált vízgazdálkodásra, a növekvő energia árakra és inputanyagokra.

Neked megér 14 napot, hogy teszteld a Fóliavezérlés eszközeit?

Vedd fel a kapcsolatot kollégánkkal, és kérj visszahívást!

Partnerek, akikkel együtt dolgozunk!

0
ÉV
GARANCIA
0
ÓRÁS
TÁVFELÜGYELET
0
NAPOS PÉNZ VISSZATÉRÍTÉS

Segítségre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és készséggel seítünk!