Minden egy apró maggal kezdődik

Legyen egy ötlet, egy gondolat vagy lényegében bármi más. Ismerd meg csapatunkat!

A Fóliavezérlés csapata számára fontos a fenntarthatóság, a környezettudatosság és elkötelezett híve annak, hogy fontos odafigyelni a klímaváltozásra, mert nincs több esély a változtatásra. Termékeinket is ezzel a tudattal hoztuk létre, segítve a magyar fóliás gazdák és saját ökológiai lábnyomunkat is csökkenteni.

Történetünk

Foliavezerles_103546_akaszto

Több, mint 6 éves fejlesztés és tesztelés után Gábor és Dani elérte a fóliavezérlővel kitűzött első célokat. Az eszköz beszerelésre kész, a fóliás és üvegházas gazdák már használhatják.

A történet 2014-ben kezdődött egy közös kecskeméti munkahelyen. 

Dani már 2013 óta foglalkozik hajtatott növénytermesztéssel egy 1500 m2-es fóliasátorban Szentesen, ahol főképp hegyes erős paprikát termeszt. Dani gazdasága adta az alapot ahhoz, hogy elkezdődjön a fóliavezérlés projekt. Ugyanis napi szinten tapasztalta, hogy rengeteg kihívással jár ez a szakma. Mivel a gazdasága mellett, egy Kecskeméthez közeli gyárban is dolgozott, így kevés ideje maradt az alapvető feladatokra, mint például a szellőztetés megoldása. Dani megosztotta problémáját kollégájával, Gáborral, aki javasolta, hogy építsenek egy okos eszközt, amely egy elérhető, de biztonságos automatizációt eredményezne a fóliába való beszerelés után. Gábor korábban már számos hasonló eszközt fejlesztett, így korábbi tapasztalataira építve alkották meg a termesztési technológiát.

Célunk

Célunk, hogy termékünkkel könnyebbé tegyük a gazda életét. Így több idő marad más fontos dolgokra ameddig a növények egy ellenőrzött környezetben növekedhetnek a fóliasátorban.

Személyre szabható megoldások

Termékünk teljesen személyre szabható beállításokkal rendelkezik, hogy minden gazda a saját igényeire alakítsa.

Évek tapasztalata

Csapatunk összesen több mint 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik az automatizálás és növénytermesztés területén. Gazdákkal és növényorvosokkal együtt fejlesztjük termékeinket a lehető legnagyobb elégedettséget megcélozva.

Csapatunk

Németh Gábor

Ügyvezető Igazgató

Ügyvezetőként fontos szem előtt tartanom, hogy a cég működése összehangolt legyen. A fenntartható fejlődés, az innovatív és biztonságos mezőgazdasági termékek elengedhetetlen a cég sikeres növekedéséhez és jó hírnevének kialakításához.

Kómár Dániel

Termékfejlesztési vezető

Egy jó termék mindennek az alapja! A mezőgazdaságban szükségesek olyan eszközök, amik könnyebbé teszik a mindennapi munkát. A termékfejlesztések során törekedek az egyszerű használatra, de mégis a kreativitás és az innováció útján maradni.

Vitéz Sándor

Értékesítési vezető

Az ügyfelek elégedettsége és a hosszú távú üzleti kapcsolatok óriási motivációt adnak a munkám során. Sokat tanulok a magyar és külföldi gazdáktól, amelyek a termékek értékesítése során is figyelmet kapnak.

Szöllősi Balázs

Project Manager

A projektek során fontos odafigyelnem, hogy a kollégák között összhang legyen. Ez az egyszerű tény vezeti a projekteket a siker és a minőség felé. A határidők betartása és a minőségi eredmények az ügyfeleknek is kedveznek!

Turi-Kovács Mariann

Pénzügyi adminisztrátor

A pénzügyi folyamatok hatékonysága folyamatos fejlődést irányozhatnak elő egy cég életében. Az adózási és jogi előírások szigorú betartása fontos követelmény számomra, hogy minden vásárláskor biztonságban tudhassuk saját és ügyfeleink jogait és a garanciális követelményeket.

Varga Brigitta

Marketing manager

Hiába egy jó termék, ha a célcsoportunk nem tud róla. A kampányok kialakítása során törekedek arra, hogy egy olyan szerethető, megbízható brand alakuljon ki a piacon a vállalatról, amiből a versenytársakkal szembeni előnyök jól kirajzolódnak.

Életképek

(Kattints a képekre!)

A hajtatott növénytermesztés digitalizációs hiányát megtapasztalva egyértelművé vált, hogy a gazdák életét jelentősen megkönnyítené egy jól átgondolt szerkezet. Rengeteg felesleges idő, üzemanyag költség, idegeskedés a viharok miatt, hullámzó hozamminőség.

Ezekre a problémákra kerestük a megoldást.

A Fóliavezérlés története 2012-ben kezdődött egy ötlettel, miszerint szükség lenne egy olyan automatizált szellőztető rendszerre ami úgy képes vezérelni ahogy az a növénynek a legjobb, de közben legyen bárki számára megfizethető. 

A kezdeti 2 fős hobbiprojektből mára 5 elkötelezett fiatal alkotja a Fóliavezérlés csapatát és dolgozik minden nap azért, hogy egy fenntarthatóbb, hatékonyabb mezőgazdaságban dolgozhass.

Termékeinket és szolgáltatásainkat különböző iparágban használják, többek között fóliasátrakban, üvegházakban és állattartó telepeken is.