Minden egy apró maggal kezdődik

Legyen egy ötlet, egy gondolat vagy lényegében bármi más. Ismerd meg csapatunkat!

A Fóliavezérlés csapata számára fontos a fenntarthatóság, a környezettudatosság és elkötelezett híve annak, hogy fontos odafigyelni a klímaváltozásra, mert nincs több esély a változtatásra. Termékeinket is ezzel a tudattal hoztuk létre, segítve a magyar fóliás gazdák és saját ökológiai lábnyomunkat is csökkenteni.

Történetünk

Foliavezerles_103546_akaszto

Több, mint 6 éves fejlesztés és tesztelés után Gábor és Dani elérte a fóliavezérlővel kitűzött első célokat. Az eszköz beszerelésre kész, a fóliás és üvegházas gazdák már használhatják.

A történet 2014-ben kezdődött egy közös kecskeméti munkahelyen. 

Dani már 2013 óta foglalkozik hajtatott növénytermesztéssel egy 1500 m2-es fóliasátorban Szentesen, ahol főképp hegyes erős paprikát termeszt. Dani gazdasága adta az alapot ahhoz, hogy elkezdődjön a fóliavezérlés projekt. Ugyanis napi szinten tapasztalta, hogy rengeteg kihívással jár ez a szakma. Mivel a gazdasága mellett, egy Kecskeméthez közeli gyárban is dolgozott, így kevés ideje maradt az alapvető feladatokra, mint például a szellőztetés megoldása. Dani megosztotta problémáját kollégájával, Gáborral, aki javasolta, hogy építsenek egy okos eszközt, amely egy elérhető, de biztonságos automatizációt eredményezne a fóliába való beszerelés után. Gábor korábban már számos hasonló eszközt fejlesztett, így korábbi tapasztalataira építve alkották meg a termesztési technológiát.

Célunk

Célunk, hogy termékünkkel könnyebbé tegyük a gazda életét. Így több idő marad más fontos dolgokra ameddig a növények egy ellenőrzött környezetben növekedhetnek a fóliasátorban.

Személyre szabható megoldások

Termékünk teljesen személyre szabható beállításokkal rendelkezik, hogy minden gazda a saját igényeire alakítsa.

Évek tapasztalata

Csapatunk összesen több mint 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik az automatizálás és növénytermesztés területén. Gazdákkal és növényorvosokkal együtt fejlesztjük termékeinket a lehető legnagyobb elégedettséget megcélozva.

Csapatunk

Kómár Dániel

Termékfejlesztési vezető

Egy jó termék mindennek az alapja! A mezőgazdaságban szükségesek olyan eszközök, amik könnyebbé teszik a mindennapi munkát. A termékfejlesztések során törekedek az egyszerű használatra, de mégis a kreativitás és az innováció útján maradni.

Németh Gábor

Ügyvezető Igazgató

Ügyvezetőként fontos szem előtt tartanom, hogy a cég működése összehangolt legyen. A fenntartható fejlődés, az innovatív és biztonságos mezőgazdasági termékek elengedhetetlen a cég sikeres növekedéséhez és jó hírnevének kialakításához.

Vitéz Sándor

Értékesítési vezető

Az ügyfelek elégedettsége és a hosszú távú üzleti kapcsolatok óriási motivációt adnak a munkám során. Sokat tanulok a magyar és külföldi gazdáktól, amelyek a termékek értékesítése során is figyelmet kapnak.

Szöllősi Balázs

Project Manager

A projektek során fontos odafigyelnem, hogy a kollégák között összhang legyen. Ez az egyszerű tény vezeti a projekteket a siker és a minőség felé. A határidők betartása és a minőségi eredmények az ügyfeleknek is kedveznek!

Turi-Kovács Mariann

Pénzügyi adminisztrátor

A pénzügyi folyamatok hatékonysága folyamatos fejlődést irányozhatnak elő egy cég életében. Az adózási és jogi előírások szigorú betartása fontos követelmény számomra, hogy minden vásárláskor biztonságban tudhassuk saját és ügyfeleink jogait és a garanciális követelményeket.

Varga Brigitta

Marketing manager

Hiába egy jó termék, ha a célcsoportunk nem tud róla. A kampányok kialakítása során törekedek arra, hogy egy olyan szerethető, megbízható brand alakuljon ki a piacon a vállalatról, amiből a versenytársakkal szembeni előnyök jól kirajzolódnak.

Életképek

(Kattints a képekre!)

A hajtatott növénytermesztés digitalizációs hiányát megtapasztalva egyértelművé vált, hogy a gazdák életét jelentősen megkönnyítené egy jól átgondolt szerkezet. Rengeteg felesleges idő, üzemanyag költség, idegeskedés a viharok miatt, hullámzó hozamminőség.

Ezekre a problémákra kerestük a megoldást.

A Fóliavezérlés története 2012-ben kezdődött egy ötlettel, miszerint szükség lenne egy olyan automatizált szellőztető rendszerre ami úgy képes vezérelni ahogy az a növénynek a legjobb, de közben legyen bárki számára megfizethető. 

A kezdeti 2 fős hobbiprojektből mára 8 elkötelezett fiatal alkotja a Fóliavezérlés csapatát és dolgozik minden nap azért, hogy egy fenntarthatóbb, hatékonyabb mezőgazdaságban dolgozhass.

Termékeinket és szolgáltatásainkat különböző iparágban használják, többek között fóliasátrakban, üvegházakban és állattartó telepeken is.

Próbáld ki eszközeinket 30 napig ingyen!

Kérj visszahívást!