Az öntözésvezérlő modul gyakorlati előnyei – interjú György Magdolnával

A Vodafone Magyarország Alapítvány által, a Vodafone Digitális Díj program keretében támogatott okos öntözésvezérlő rendszerünk már ügyfeleink körében is kimagaslóan pozitív visszajelzéseket kap.

György Magdolna nemrég csatlakozott az öntözésvezérlő rendszerünk elégedett felhasználói körébe. Közel 30 éve termeszt vágott virágokat, és meggyőződése, hogy csak úgy tud lépést tartani a fejlődéssel, ha digitalizálja gazdaságát és ezáltal optimalizáltabb lesz a termelése. Interjúnk során beszámol mindarról, hogy miért választotta a Fóliavezérlés eszközeit. Hallgasd meg Te is, hogy számára mik voltak a döntő tényezők és érvek a termékeink mellett.

A projekt keretén belül célunk egy intelligens, hatékony és környezetbarát öntözési rendszer kidolgozása volt, amely a vízgazdálkodást optimalizálja, növeli a terméshozamot, csökkenti az energiafelhasználást, hozzájárul a munkaerőhiány mérsékléséhez és csökkenti a mezőgazdasági károk kockázatát. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítottunk az intelligens szenzortechnológiákra és automatizációs folyamatokra is, hogy a gazdálkodók könnyedén monitorozhassák és szabályozhassák az öntözést a növények igényei alapján.

Így nem csupán fenntarthatóbb vízfelhasználást érünk el, hanem optimalizált mezőgazdasági folyamatok révén növeljük a gazdálkodók hatékonyságát és jövedelmezőségét is. Ezen túlmenően, a technológiai fejlesztéseink célja a környezetvédelmi szempontok szigorú betartása mellett a mezőgazdasági tevékenységek fenntarthatóságának elősegítése és a klímaváltozás hatásainak enyhítése.

A forgatás során készült fotók alább megtekinthetőek.


Összefoglalva:

A Fóliavezérlés öntöző vezérlő modulja minden fóliás és üvegházas gazdaság számára lehetőséget nyújt, hogy a legjobb gondoskodást és vízellátást biztosítsák a növényeknek.

Az öntözésvezérlő modulunk már megvásárolható, méghozzá limitált ideig 692.900 Ft + ÁFA kedvezményes, bevezető áron. Bővebb információkért kattints és tudd meg, hogyan tudod optimalizálni a mezőgazdaságod, vagy a fóliasátrad vízfelhasználását.

Válassza az innováció útját és lépjen be a hatékony, zöld és kényelmes öntözés világába! Ismerje meg a termék teljes körű funkcióit, és hozza ki a legtöbbet növényeiből a Fóliavezérlés öntöző vezérlő modulja segítségével.

A jövő öntözési megoldásai már most a kezében vannak.


Az öntöző rendszer modul projekt megvalósítását a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatja a Vodafone Digitális Díj program keretében.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás
Megosztás
Email
Nyomtatás

Legutóbbi cikkeink