Így indult a 2023-as évünk!

A 2023-as év nagyon jól indult a Fóliavezérlés háza táján! Terveink szépen alakulnak, rajzolódnak ki a lehetőségek a külföldi nyitással kapcsolatban.
A január 16-i héten több nagyobb lehetőség is nyílt a csapat számára Lengyelországban.
Arról már korábban hírt adtunk, hogy elindultak a közös munkák a Haygrove magyar és lengyel csapataival, de lengyel sales munkatársakkal való közös együttműködésről még nem ejtettünk szót.

A termékeink iránti igény már korábban kirajzolódott a cseh, lengyel és szlovák piacon. Január második hetében pedig a lengyel gazdaságoknak is már elérhetőek termékeink hivatalos képviselőink által, akik a Haygrove fóliarendszereket is értékesítik.
A Fóliavezérlés (Smart Greenhouse Control) és Haygrove termékei együtt egy olyan magas szintű kiszolgálást eredményez az agrár iparágban, ami a világon egyedülálló. A fóliarendszerek és a precíziós eszközök (szellőztető modul, szenzor hálózat, öntöző rendszer) együtt egy olyan komplex rendszert eredményeznek a gazdák részére, melyekkel egy modern, szinte önműködő gazdaságot tudnak létrehozni a termelési fázisokban.

A lengyelországi Kepno városában lévő Haygrove bázison január 20-án nagy volt a nyomás a Fóliavezérlés csapatán, hiszen aznap kezdték el a sales csapat tréningjét. A több órás oktatáson többek között bemutattuk a szellőztető modult, a szenzorhálózatot és az időjárás állomást, de szó volt azokról a fontos tényekről is, amikből a gazdák is előnyt élvezhetnek. A tréningen nagyon sok jó kérdés, és ötlet született a közös együttműködéshez, melyet igyekeznek a lengyel és magyar kollégák is beépíteni a későbbiekben az értékesítésbe. A napot nagy sikerrel zárta mindkét fél, nagy sikereket könyvelhettek el a résztvevők.

A sikerélmény már pár nappal korábban kezdődött a Kielce városában megrendezett TSW expon, ahol 20.000 nm-en 311 kiállító volt jelen a mezőgazdaság számos területéről. Olyan megtiszteltetés érte csapatunkat, hogy nem csak, mint látogató, hanem mint a Haygrove CE partnerei kiállítóként is részt vehettünk a két napos rendezvényen. A kiállítás napjain számos leendő partnerrel, ügyféllel találkozott a Fóliavezérlés delegációja, akiket itt is megerősítették a látogatók, hogy van helyük a versenypiacon, mert jó ötleteket kínálnak a gazdáknak.

A lengyelországi tartózkodása ideje alatt a Fóliavezérlés csapatát számos ponton erősítették meg a szakemberek, hogy a termékekre szükség van a mezőgazdaság területein, és tudunk olyan extra szolgáltatásokat is nyújtani, melyeket a versenytársak nem. Ezen felül egy olyan remek, nagytudású csapatot is sikerült megismernie delegációnknak a Haygrove csapata személyében, akikkel a későbbiekben való közös munka egyszerű és gördülékeny lehet.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás
Megosztás
Email
Nyomtatás

Legutóbbi cikkeink