Capsico különleges ajánlat

A Capsico Hungary Kft. 2019-ben jelent meg először Magyarországon fóliás termesztésben saját nemesítésű paprika hibridjeivel. A paprikák jól teljesítettek az első szezonban, azóta pedig egyre több fóliás gazda választja ezeket a fajtákat. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy számos paprika hibrid fajta alkalmazható a legkülönfélébb termesztési körülmény között.

A Capsico is elkötelezett támogatója a mezőgazdaság digitalizációjának, ezért minden korábbi partnerének 50%-os árengedményt biztosítunk. 

Hűségidő és havidíj nélkül, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

nap
óra
perc
másodperc

A korlátozott ideig tartó akció alatt a készülék eredeti ára 399.000 Ft + ÁFA helyett most csak 199.000 Ft + ÁFA áron vásárolható meg a szellőztetés vezérlő modul!

Minden egy csomagban

- Szellőztető modul
- Hő és pára mérő
- Összeszereléshez szükséges kábelek
- Magyar nyelvű képes és videós használati útmutató
- Email és SMS értesítések

30 napos pénzvisszafizetési garancia és biztosítás!

Nem úgy működik, ahogy gondoltad? Nem tetszett? Nem gond, küldd vissza és mi kérdés nélkül visszaadjuk a készülék árát.
A termékünkre teljes körű felelősségbiztosítást is vállalunk, hogy te és a növényeid is a legnagyobb biztonságban legyetek!

Mi is ez az egész?

Előfordult már veled is, hogy kiszakadt a fóliád egy kis része, de nem vetted észre? A növényed viszont azonnal megérezte? Okozott már nehézséget megfelelő munkaerőt találni bizonyos feladatokra? Kiszámoltad már, hogy naponta hány órát töltesz utazással azért, hogy a növényeid szellőztetése a legjobb legyen? Ezeket a feladatokat ma már okosabban is megoldhatod.

Érdekel kedvezményünk?
Töltsd ki űrlapunkat és visszahívunk!

Kérdés esetén keresd kollégánkat, Vitéz Sándort:

+36 30 364 5018

Olvasd el esettanulmányunkat arról, hogy milyen hamar térül meg egy mezőgazdasági digitalizációs beruházás!