Vezetéknélküli mérőeszközök a gazdaság méretétől függetlenül

Használd ki a vezetéknélküli precíziós mérőeszközök előnyeit, amivel nem csak időt spórolhatsz, de növényeid is meghálálják.

Manapság a növénytermesztést a profik is csak szenzoros segítséggel képesek pontosan végezni. A piacon elérhető rendszerek vagy túl bonyolultak, vagy limitált képességekkel rendelkeznek. Erre mi egy olyan összetett megoldást tudunk biztosítani, amely gyors beüzemelést és könnyed használatot eredményez a mindennapokra. Legyen az egy hajtatott vagy egy szabadföldi környezet, rendszerünk számos igényt képes kiszolgálni.

Adott egy gazda, aki paradicsomot termeszt egy 500m2-es fóliasátorban. Régóta tapasztalja, hogy a fóliában egy-két ponton nem megfelelően fejlődnek a növényei. Idő szűke miatt, képtelen manuálisan felügyelni, valamint beavatkozni és túlságosan körülményesnek tartja, hogy egy vezetékes rendszert építsen ki.

Rendszerünkkel könnyedén képes lesz megállapítani hasznos értékeket, és cselekedni is hamarabb tud, ha szükséges.

Több szabadideje marad, és a növényei is boldogabbak lesznek.

Kiemelt funkciók:

Korlátlan kiegészítők

Egy adó-vevő doboz megvásárlása után, bármennyi szenzort képes leszel a rendszerhez hozzáadni. Teljesen a gazdaságod igényeire szabva.

Kimagasló hatótáv

A szenzorok több, mint 1 km-es távolságról is képesek a vezeték nélküli jeltovábbításra és több éven át üzemelnek akár szélsőséges környezetben is.

Internet nélküli működés

Internet lefedettség nélkül is képes  működni, akár SMS küldéssel távolról is vezérelhető a kezelőfelületén keresztül, hogy növényeid a legnagyobb biztonságban nevelkedhessenek.

Miket tudunk mérni?

EC

 

PH

CO2

Fényerősség (LUX)

Levélnedvesség

NPK (Nátrium, Foszfor, Kálium)

Hőmérséklet

Páratartalom

Besugárzás mérés