Miért haladjunk a technológia útján?

Fáradtság, rohanás, állandó hőség, folyamatos munka – mi jellemezheti még egy fóliás-, üvegházas gazda egy szezonbeli napját?

Vajon eszébe jut a gazdának, hogy egy ilyen megterhelő nap után feladja? Hirtelen felindulásból sokan gondolunk hasonló dolgokat különböző területekről is, de pihenten, nyugodtan már megint máshogy gondoljuk a kijelentéseinket.

Hozz ki még többet gazdaságodból!

Az elmúlt néhány év világossá tette számunkra, hogy folyamatosan keresnünk kell az új, a jobb, a gyorsabb, az innovatívabb, a könnyebb lehetőségeket. Nincs ez máshogy a mezőgazdasági, növényhajtatási ágazatokban sem. A felgyorsult világban nem engedhetjük meg magunknak, hogy lemaradjunk, mert mint tudjuk, aki lemarad, az kimarad.

Magyar innováció a magyar fóliasátrakban!

A növénytermesztésben is nagyon sok új és jó technológia létezik. Azok a gazdák, akik fólia- vagy üvegházban gazdálkodnak, tudják, mennyire fontos a jó páratartalom, a megfelelő hőmérséklet. Ezt máshogy nem is nagyon tudják irányítani a nyári szezonban, csupán a helyes szellőztetéssel, aminek megvalósítása korszerű műszerek nélkül már szinte lehetetlen. A modern magyar fejlesztés ebben segít a magyar gazdáknak! A fólia nyitása, zárása napi szinten nagyon sok időt vesz el a gazdától, melyet hasznosan is tölthetne. Gazdasága fejlesztését és más egyéb lehetőségeket is tudna intézni ezekben az időintervallumokban.

Megkönnyítjük a gazdaság generációváltását!

Elődeink a kézi, jelenléti nyitást, zárást preferálták, de valljuk be, ahogy haladtunk a korral ez már nem lehetséges. Fel kell venni a versenyt a piacon, melyet nem lehet máshogy csak az egyre korszerűbb technikák beépítésével. A generációváltások sajnos nagyon nehézkesek, az idősebb generáció már nem tudja olyan intenzitással felvenni a munkatempót, mint régen. A fiatalok pedig csak a rengeteg munkát látják a fóliasátrozásban. Lehet ezt másképp is csinálni!

A növénytermesztés új dimenziója!

A munka megkönnyítéséhez nyújt nagy segítséget a Fóliavezérlés csapata. 2016 óta fejlesztik azt a rendszert, mely a gazda keze alá dolgozik a fóliasátor vezérlésében. Az automata szellőztető rendszer egy applikáción keresztül vezérelhető a világ bármely pontjáról. Könnyen integrálható más rendszerekkel, könnyen kezelhető. Rengeteg adatot gyűjt, amelyek alapján optimalizálhatja a gazda a munkafolyamatokat.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a fóliás és üvegházas gazdáknak ajánljuk, akik szeretnék automatizálni gazdaságukat. A szellőztetőrendszer előnye, hogy nem kell naponta többször kiutazni a fóliasátorhoz és kézzel kinyitni, hanem otthonról, a reggeli kávé mellől online, bármilyen eszközről (okostelefon, tablet, laptop, számítógép) tudja nyitni, zárni a szellőztető ablakokat a fóliasátorban. A rendszer nem igényel internet kiépítést. A fóliasátornak azonban előzetesen rendelkeznie kell már kiépített motorral és áramhálózattal.

A Fóliavezérlés csapata által kifejlesztett automata szellőztetés, akár kevesebb munkát és magasabb terméshozamot ígér. A mai piaci lehetőségeknek köszönhetően sokkal jobban megnövekedtek a lehetőségek, azonban a versenyben maradáshoz több és jobb terményre van szüksége a felvevő piacnak. 

A lehetőség már meg van, csak élni kell vele!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás
Megosztás
Email
Nyomtatás

Legutóbbi cikkeink