Megoldásaink a hozamnövekedésre a távvezérlésre a naplózásra a viharokra

A fóliavezérlő alapmodulja számos tulajdonsága képes megkönnyíteni a gazdák életét, ezzel időt és pénzt spórolva a termelőknek. Ezek mellett még a növények is jobban érzik magukat a folyamatos odafigyelésnek hála, ezzel a terméshozam is nő. Így tényleg mindenki jól jár.

Távvezérlés

Termékünk távvezérléssel bárhonnan bármilyen eszközről elérhető, legyen az számítógép vagy mobiltelefon. A szellőztetés beállítása és a fóliánk aktuális adatainak lekérése interneten keresztül szabályozható a legideálisabb környezet kialakítása érdekében.

Hozamnövekedés

A Fóliavezérlő alapmodulja a hét minden napján 0-24 órában biztosítja az adatokat a gazda számára, hogy növényeit az előre meghatározott hőmérséklet és páratartalom szintek között tudja tartani. Mivel termékünkkel precíziós gazdálkodást folytatsz, ezért folytonos megfigyeléssel és beállítás lehetőséggel garantált a hozamnövekedés.

Biztonsági funkciók


Internetelérés nélkül is tudod vezérelni távolról a dobozos termékünket. Vihar esetén egy kattintással lecsukható és kinyitható a szellőztető alapmodul amellyel megelőzheted az anyagi károkat.

Kattints a zöld jelölőkre a részletekért!

Percenként frissülő szenzoradatok

Teljesen automata vagy kézi vezérlés

Kézi üzemmód vezérlő gombok

Három fokozatú, automata klíma szabályzó kialakítás

Percenként frissülő szenzoradatok

Teljesen automata vagy kézi vezérlés

Kézi üzemmód vezérlő gombok

Három fokozatú, automata klíma szabályzó kialakítás

1 évre visszamenőleg naplózott adatok a termesztés minden pillanatában

Biztonságos kapcsolat

Automata
vezérlés

Kézi
vezérlés

Könnyű integráció

Az alap modulunkkal könnyen kiegészítheted a már meglévő rendszered. Célunk, hogy megkönnyítsük mindennapi munkáját elérhető áron. Éppen ezért nem kell megválnod már meglévő eszközeidtől, könnyedén be tudod építeni és már élvezheted is a távvezérlés adta biztonságot és szabadságot.
 

Moduláris dizájn

Felhasználóbarát megoldásokra törekszünk, ezért különböző modulokat tervezünk, így csak azért kell fizetned, amit valójában ki is használsz gazdálkodásod során, hiszen a modulok külön-külön megvásárolhatóak, egymástól függetlenül működnek, és bármikor bővíthetőek.

Széleskörű felhasználás

A könnyű integrációnak és a moduláris dizájnnak köszönhetően, vezérlőnk bárki számára a legjobb megoldást biztosíthatja a gazdaság méretétől függetlenül. Legyen szó akár egy kisebb, hobbi kertről, vagy a nagy gazdaságról biztosítjuk róla, hogy velünk megtalálod azt, amire igazán szükséged van.